Matkasse i Malmö

Vilken är bästa matkassen för dig som bor i Malmö? Det finns flera bra matkassar som levererar till dig i Malmö, vilket gör att det kan vara svårt att veta vilken du ska välja. Därför går vi igenom de bästa matkassarna i Malmö och hjälper dig välja rätt matkasse.

matkasse malmö

Bästa matkassen i Malmö

hellofresh matkasse

Betyg: ★★★★★ (4.9 av 5)

Hello Fresh har funnits i Malmö i ett några år nu, och erbjuder många olika matkassar i olika storlekar. Hello Fresh låter dig även sätta ihop din egen meny genom att varje vecka välja bland deras recept. Sen får du hem maten i smarta påsar där dina ingredienser är packade per recept, vilket gör att matlagningen går mycket enkelt! Läs mer..

Just nu: Få 965kr rabatt på dina första fyra matkassar med koden TOPPLISTAN965 när du använder länken nedan.

Jämför matkassar som levererar i Malmö

Det finns fler matkassar i Malmö som är värda att nämna. Här går vi igenom våra favoriter.

Simple Feast är bästa veganska matkassen i Malmö

simple feast matkasse

Betyg: ★★★★☆ (4.3 av 5)

Vi tycker att Simple Feast är bästa matkassen för de som vill ha riktigt god vegansk eller vegetarisk mat. Simple Feasts matkasse finns i olika varianter och du kan välja mellan helt vegansk eller vegetarisk mat. Simple Feast är det enklaste sättet för dig som vill börja äta mer grön och klimatsmart mat. Läs mer..

Just nu: Få 250kr rabatt på dina 3 första matkassar, och gratis frakt med vår rabattkod TASTY

Linas Matkasse är bästa matkassen för barnfamiljer i Malmö

linas matkasse

Betyg: ★★★★☆ (4 av 5)

Linas Matkasse är en beprövad och pålitlig leverantör som funnits mycket länge. Linas har många olika matkassar att välja mellan, men deras familjekasse är vår favorit. Det är en matkasse som passar hela familjen, med både stora och små barn, och har lättlagade recept för alla smaker. Läs mer..

Just nu: Få 30% rabatt på dina första två matkassar!