Matkasse i Malmö

Vilken är bästa matkassen för dig som bor i Malmö? Det finns flera bra matkassar som levererar till dig i Malmö, vilket gör att det kan vara svårt att veta vilken du ska välja. Därför går vi igenom de bästa matkassarna i Malmö och hjälper dig välja rätt matkasse.

matkasse malmö

Bästa matkassen i Malmö

hellofresh matkasse

Betyg: ★★★★★ (4.9 av 5)

Hello Fresh har funnits i Malmö i ett några år nu, och erbjuder många olika matkassar i olika storlekar. Hello Fresh låter dig även sätta ihop din egen meny genom att varje vecka välja bland deras recept. Sen får du hem maten i smarta påsar där dina ingredienser är packade per recept, vilket gör att matlagningen går mycket enkelt! Läs mer..

Just nu: Få 1359kr rabatt på dina första fem matkassar med koden TOPPLISTAN1359 när du använder länken nedan.

Jämför matkassar som levererar i Malmö

Det finns fler matkassar i Malmö som är värda att nämna. Här går vi igenom våra favoriter.

Middagsfrid är bästa vegetariska matkassen i Malmö

middagsfrid matkasse

Betyg: ★★★★☆ (4.3 av 5)

Middagsfrid är bästa matkassen för dig som vill ha vegetarisk mat. Matkassen finns i oändligt antal varianter, där vegetarisk har blivit ett populärt val. Med Middagsfrid får du enkelt hem ingredienser för att börja laga massor av goda vegetariska rätter. Kanske är Middagsfrid det enklaste sättet för dig som vill börja äta mer klimatsmart, och upptäcka nya vegetariska favoriter att laga hemma. Läs mer..

Just nu: Få 30% rabatt på dina första två matkassar och 20% på kasse tre och fyra med koden FAMILJEFRID

Linas Matkasse är bästa matkassen för barnfamiljer i Malmö

linas matkasse

Betyg: ★★★★☆ (4 av 5)

Linas Matkasse är en beprövad och pålitlig leverantör som funnits mycket länge. Linas har många olika matkassar att välja mellan, men deras familjekasse är vår favorit. Det är en matkasse som passar hela familjen, med både stora och små barn, och har lättlagade recept för alla smaker. Läs mer..

Just nu: Få 30% rabatt på första matkassen + 20% på kasse två och tre med koden NYSTART_LINASAFF