Matkasse i Stockholm

Vilken är bästa matkassen för dig som bor i Stockholm? Det är lätt att svara på eftersom i stort sett alla leverantörer erbjuder sin matkasse i Stockholm. Det finns alltså mycket att välja på och flera bra alternativ för dig som bor i Stockholmsområdet.

matkasse stockholm

Bästa matkassen i Stockholm

hellofresh matkasse

Betyg: ★★★★★ (4.9 av 5)

Hello Fresh erbjuder flera olika matkassar, samt låter dig även komponera din egen meny. Du kan varje vecka välja mellan flera goda recept och få hem precis de rätter du är sugen på. Dessutom får du hem maten i smarta påsar där ingredienserna är packade efter varje måltid, så att matlagningen ska gå så enkelt som möjligt. Läs mer..

Just nu: Få 965kr rabatt på dina första fyra matkassar med koden TOPPLISTAN965 när du använder länken nedan.

Jämför matkassar som levererar i Stockholm

Förutom Hello Fresh finns flera andra matkassar som levererar i Stockholm. Här listar vi några av våra favoriter.

Simple Feast är bästa veganska matkassen i Stockholm

simple feast matkasse

Betyg: ★★★★☆ (4.3 av 5)

Simple Feast är bästa matkassen för dig som vill ha riktigt god vegansk eller vegetarisk mat. Deras matkasse finns i flera olika varianter och du kan välja mellan helt vegansk eller vegetarisk mat. Detta är kanske det enklaste sättet för dig som vill börja äta mer klimatsmart mat att komma igång. Läs mer..

Just nu: Få 250kr rabatt på dina 3 första matkassar, och gratis frakt med vår rabattkod TASTY

Linas Matkasse är bästa matkassen i Stockholm för barnfamiljer

linas matkasse

Betyg: ★★★★☆ (4 av 5)

Linas Matkasse är en beprövad och trygg leverantör som funnits länge. De har många olika matkassar att välja bland, men deras familjekasse är vår bästa tips. Här är en matkasse som verkligen passar hela familjen med lättlagade recept som passar alla smaker, stora som små. Läs mer..

Just nu: Få 30% rabatt på dina första två matkassar!