Matkasse i Göteborg

Vilken är bästa matkassen för dig som bor i Göteborg? Det finns många bra matkassar som levererar i Göteborg och det kan vara klurigt att veta vilken som passar en bäst. Här går vi igenom de bästa matkassarna i Göteborg och hjälper dig välja rätt matkasse.

matkasse göteborg

Bästa matkassen i Göteborg

hellofresh matkasse

Betyg: ★★★★★ (4.9 av 5)

Hello Fresh har funnits i Göteborg i ett par år nu, och erbjuder flera olika matkassar. De låter dig dessutom sätta ihop din egen meny. Därför kan du varje vecka välja mellan många goda rätter och få hem precis det du är sugen på. Du får hem maten i bra påsar där alla ingredienser är packade per måltid, det gör att matlagningen går mycket enkelt! Läs mer..

Just nu: Få 1359kr rabatt på dina första fem matkassar med koden TOPPLISTAN1359 när du använder länken nedan.

Jämför matkassar som levererar i Göteborg

Det finns fler matkassar i Göteborg som är värda att nämna. Här går vi igenom våra favoriter.

Middagsfrid är bästa vegetariska matkassen i Göteborg

middagsfrid matkasse

Betyg: ★★★★☆ (4.3 av 5)

Middagsfrid är bästa matkassen för dig som vill ha vegetarisk mat. Matkassen finns i oändligt antal varianter, där vegetarisk har blivit ett populärt val. Med Middagsfrid får du enkelt hem ingredienser för att börja laga massor av goda vegetariska rätter. Kanske är Middagsfrid det enklaste sättet för dig som vill börja äta mer klimatsmart, och upptäcka nya vegetariska favoriter att laga hemma. Läs mer..

Just nu: Få 30% rabatt på dina första två matkassar och 20% på kasse tre och fyra med koden FAMILJEFRID

Linas Matkasse är bästa matkassen för barnfamiljer i Göteborg

linas matkasse

Betyg: ★★★★☆ (4 av 5)

Linas Matkasse är en beprövad och pålitlig leverantör som funnits mycket länge. Linas har många olika matkassar att välja mellan, men deras familjekasse är vår favorit. Det är en matkasse som passar hela familjen, med både stora och små barn, och har lättlagade recept för alla smaker. Läs mer..

Just nu: Få 30% rabatt på första matkassen + 20% på kasse två och tre med koden NYSTART_LINASAFF