Matkasse Göteborg

Vilken är bästa matkassen för dig som bor i Göteborg? Det finns många bra matkassar som levererar i Göteborg och det kan vara klurigt att veta vilken som passar en bäst. Här går vi igenom de bästa matkassarna i Göteborg och hjälper dig välja rätt matkasse.

matkasse göteborg

Bästa matkassen i Göteborg

hellofresh matkasse

Betyg: ★★★★★ (4.9 av 5)

Hello Fresh har funnits i Göteborg i ett par år nu, och erbjuder flera olika matkassar. De låter dig dessutom sätta ihop din egen meny. Därför kan du varje vecka välja mellan många goda rätter och få hem precis det du är sugen på. Du får hem maten i bra påsar där alla ingredienser är packade per måltid, det gör att matlagningen går mycket enkelt! Läs mer..

Just nu: Få 30% rabatt på dina första två matkassar + 20% rabatt på den 3:e och 4:e matkassen med koden TOPPLISTAN925 när du använder länken nedan.

Jämför matkassar som levererar i Göteborg

Det finns fler matkassar i Göteborg som är värda att nämna. Här går vi igenom våra favoriter.

Simple Feast är bästa veganska matkassen i Göteborg

simple feast matkasse

Betyg: ★★★★☆ (4.3 av 5)

Vi tycker att Simple Feast är bästa matkassen för de som vill ha riktigt god vegansk eller vegetarisk mat. Simple Feasts matkasse finns i olika varianter och du kan välja mellan helt vegansk eller vegetarisk mat. Simple Feast är det enklaste sättet för dig som vill börja äta mer grön och klimatsmart mat. Läs mer..

Just nu: Få 250kr rabatt på dina 3 första matkassar, och gratis frakt med vår rabattkod TASTY

Linas Matkasse är bästa matkassen för barnfamiljer i Göteborg

linas matkasse

Betyg: ★★★★☆ (4 av 5)

Linas Matkasse är en beprövad och pålitlig leverantör som funnits mycket länge. Linas har många olika matkassar att välja mellan, men deras familjekasse är vår favorit. Det är en matkasse som passar hela familjen, med både stora och små barn, och har lättlagade recept för alla smaker. Läs mer..

Just nu: Få 30% rabatt på dina första två matkassar!