Matkasse i Uppsala

Vilken är bästa matkassen för dig som bor i Uppsala? Det svarar vi på i denna artikel och går igenom de bästa leverantörer som erbjuder sin matkasse i Uppsala. Vi listar matkassar för olika behov och preferenser, som alla går att beställa om du bor i Uppsala.

matkasse uppsala

Bästa matkassen i Uppsala

hellofresh matkasse

Betyg: ★★★★★ (4.9 av 5)

Hello Fresh erbjuder flera olika matkassar till dig som bor i Uppsala. De har även ett lite unikt koncept där de låter dig komponera din egen meny. Du kan varje vecka välja mellan flera goda recept och få hem precis de rätter du är sugen på. Dessutom får du hem maten i smarta påsar där ingredienserna är packade efter varje måltid, så att matlagningen ska gå så enkelt som möjligt. Läs mer..

Just nu: Få 1359kr rabatt på dina första fem matkassar med koden TOPPLISTAN1359 när du använder länken nedan.

Jämför matkassar som levererar i Uppsala

Förutom Hello Fresh finns flera andra matkassar som levererar i Uppsala. Här listar vi några av våra favoriter.

Middagsfrid är bästa vegetariska matkassen i Uppsala

middagsfrid matkasse

Betyg: ★★★★☆ (4.3 av 5)

Middagsfrid är bästa matkassen för dig som vill ha vegetarisk mat. Matkassen finns i oändligt antal varianter, där vegetarisk har blivit ett populärt val. Med Middagsfrid får du enkelt hem ingredienser för att börja laga massor av goda vegetariska rätter. Kanske är Middagsfrid det enklaste sättet för dig som vill börja äta mer klimatsmart, och upptäcka nya vegetariska favoriter att laga hemma. Läs mer..

Just nu: Få 30% rabatt på dina första två matkassar och 20% på kasse tre och fyra med koden FAMILJEFRID

Linas Matkasse är bästa matkassen i Uppsala för barnfamiljer

linas matkasse

Betyg: ★★★★☆ (4 av 5)

Linas Matkasse är en beprövad och trygg leverantör som funnits länge. De har många olika matkassar att välja bland, men deras familjekasse är vår bästa tips. Här är en matkasse som verkligen passar hela familjen med lättlagade recept som passar alla smaker, stora som små. Läs mer..

Just nu: Få 30% rabatt på första matkassen + 20% på kasse två och tre med koden NYSTART_LINASAFF