Om oss

MatkasseTopplistan.se är en oberoende guide som jämför och recenserar olika matkasse leverantörer. Vi finns helt enkelt till för att hjälpa dig hitta rätt i matkasse-djungeln.

Vi är helt övertygade om att matkassar och mat på nätet är framtiden. Därför vill vi se till att fler människor får chansen att prova detta smidiga och roliga sätt att både handla och upptäcka ny mat.

Matkassetopplistan.se är kostnadsfritt, och finansieras genom ersättning från matkasseföretagen i de fall våra läsare köper en matkasse via en av våra annonslänkar. Vårt redaktionella innehåll är oavsett detta opartiskt och har som syfte att guida dig som student i ditt val av matkasse.

Vi jobbar ständigt med att förbättra och bygga ut innehållet här på sajten, allt för att du ska kunna lära dig allt du behöver om vilka matkassar som är bäst, och skillnaderna på de olika alternativen.

Trevlig läsning!

Kontakta oss

Om du har frågor, eller bara vill säga hej, så gör du det enklast genom att maila oss: hej@matkassetopplistan.se

Tänk på att vi på Matkasse Topplistan inte själva bedriver någon försäljning av matkassar. Vi ber dig därför att vända dig direkt till din matkasse-leverantör ifall du har frågor angående en matkasse du har beställt.

Integritetspolicy & Villkor

Här kan du läsa vår fullständiga integritetspolicy och våra allmänna villkor.